(37410) 47-43-71
  • hy  Armenian
    • en English
    • ru Русский (Russian)
  • hy  Armenian
    • en English
    • ru Русский (Russian)
(37410) 47-43-71

Ragmak

Գլխավոր
Մեր մասին
Պահածոներ
Բանջարեղենային պահածոներ
Մարինադ
Մուրաբա
Ջեմ
Տեսադարան
Հետադարձ կապ
Գլխավոր
Մեր մասին
Պահածոներ
Բանջարեղենային պահածոներ
Մարինադ
Մուրաբա
Ջեմ
Տեսադարան
Հետադարձ կապ

Բանջարեղենային պահածոներ

/ Բանջարեղենային պահածոներ

Ցուցադրված է - 10 արդյունք

AXORJAK копия1

Ախորժակ

Quick view Մանրամասն
AJIKA копия1

Աջիկա

Quick view Մանրամասն
IMAM копия1

Իմամ բայալդի

Quick view Մանրամասն
LECHO копия1

Լեչո

Quick view Մանրամասն
LOLIK копия1

Լոլիկը իր հյութի մեջ

Quick view Մանրամասն
IKRA копия1

Խավիար սմբուկի

Quick view Մանրամասն
XOROVAC копия1

Խորոված բանջարեղեն

Quick view Մանրամասն
LOBI копия1

Պահածոյացված լոբի կանաչ

Quick view Մանրամասն
TEREV копия1

Պահածոյացված խաղողի տերեվ

Quick view Մանրամասն
TOMAT копия1

Տոմատի մածուկ

Quick view Մանրամասն

logo

Թողնել հաղորդագրություն

Հայկական հողի բարիքները

Գործարանի պահածոներն արտադրվում են Հայկական լեռնաշխարհում, լեռնային աղբյուրների օրգանական պարարտանյութերով հարուստ ջրի շնորհիվ առանձնահատուկ համ ու հոտ ունեցող պտուղ բանջարեղենից առանց որևէ քիմիական պահածոյացնող նյութերի ավելացման: Գործարանում վերամշակման նպատակով ընդունված հումքը ենթարկվում է լաբորատոր մանրազննին հետազոտման, որոշվում է նրանց մեջ պարունակվող նիտրատների և պեստիցիդների քանակությունը, նոր միայն ընդունվում է վերամշակման:

logo

Թողնել հաղորդագրություն

Հայկական հողի բարիքները

Գործարանի պահածոներն արտադրվում են Հայկական լեռնաշխարհում, լեռնային աղբյուրների օրգանական պարարտանյութերով հարուստ ջրի շնորհիվ առանձնահատուկ համ ու հոտ ունեցող պտուղ բանջարեղենից առանց որևէ քիմիական պահածոյացնող նյութերի ավելացման: Գործարանում վերամշակման նպատակով ընդունված հումքը ենթարկվում է լաբորատոր մանրազննին հետազոտման, որոշվում է նրանց մեջ պարունակվող նիտրատների և պեստիցիդների քանակությունը, նոր միայն ընդունվում է վերամշակման:

©2014 – Ragmak – Design, coding and support by MegaJack