(37410) 47-43-71
  • hy  Armenian
    • en English
    • ru Русский (Russian)
  • hy  Armenian
    • en English
    • ru Русский (Russian)
(37410) 47-43-71

Ragmak

Գլխավոր
Մեր մասին
Պահածոներ
Բանջարեղենային պահածոներ
Մարինադ
Մուրաբա
Ջեմ
Տեսադարան
Հետադարձ կապ
Գլխավոր
Մեր մասին
Պահածոներ
Բանջարեղենային պահածոներ
Մարինադ
Մուրաբա
Ջեմ
Տեսադարան
Հետադարձ կապ

Մուրաբա

/ Մուրաբա

Показывается 1–10 из 12 результатов

MALINA копия1

Մուրաբա ազնվամորուց

Quick view Մանրամասն
BAL копия1

Մուրաբա բալից

Quick view Մանրամասն
DDUM копия1

Մուրաբա դդմից

Quick view Մանրամասն
DEXC копия1

Մուրաբա դեղձից

Quick view Մանրամասն
ELAK копия1

Մուրաբա ելակից

Quick view Մանրամասն
POPOK копия1

Մուրաբա ընկույզից

Quick view Մանրամասն
TUZ копия1

Մուրաբա թզից

Quick view Մանրամասն
TUT копия1

Մուրաբա թթից

Quick view Մանրամասն
TSIRAN копия1

Մուրաբա ծիրանից

Quick view Մանրամասն
GILAS копия1

Մուրաբա կեռասից

Quick view Մանրամասն
  • 1
  • 2
  • →

logo

Թողնել հաղորդագրություն

Հայկական հողի բարիքները

Գործարանի պահածոներն արտադրվում են Հայկական լեռնաշխարհում, լեռնային աղբյուրների օրգանական պարարտանյութերով հարուստ ջրի շնորհիվ առանձնահատուկ համ ու հոտ ունեցող պտուղ բանջարեղենից առանց որևէ քիմիական պահածոյացնող նյութերի ավելացման: Գործարանում վերամշակման նպատակով ընդունված հումքը ենթարկվում է լաբորատոր մանրազննին հետազոտման, որոշվում է նրանց մեջ պարունակվող նիտրատների և պեստիցիդների քանակությունը, նոր միայն ընդունվում է վերամշակման:

logo

Թողնել հաղորդագրություն

Հայկական հողի բարիքները

Գործարանի պահածոներն արտադրվում են Հայկական լեռնաշխարհում, լեռնային աղբյուրների օրգանական պարարտանյութերով հարուստ ջրի շնորհիվ առանձնահատուկ համ ու հոտ ունեցող պտուղ բանջարեղենից առանց որևէ քիմիական պահածոյացնող նյութերի ավելացման: Գործարանում վերամշակման նպատակով ընդունված հումքը ենթարկվում է լաբորատոր մանրազննին հետազոտման, որոշվում է նրանց մեջ պարունակվող նիտրատների և պեստիցիդների քանակությունը, նոր միայն ընդունվում է վերամշակման:

©2014 – Ragmak – Design, coding and support by MegaJack